ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Burza povinně volitelných předmětů (PVP) OnLine

Vzhledem k současné epidemické situaci se uskuteční Burza PVP ve formě online ve středu 13. 1. 2021 14:00 – 15:30 v prostředí MSTeams. 

Je to unikátní příležitost, jak se na jednom místě potkat se všemi zástupci jednotlivých povinně volitelných předmětů, kteří Vám mohou odpovědět na Vaše otázky k jednotlivým PVP, které pro Vás předmětové komise pro školní rok 2021-2022 připravili.

Na Vašem profilu v prostředí MSTeams uvidíte nový tým Burza OnLine, ve kterém jste členem. Po rozkliknutí uvidíte seznam všech kanálů. V popisu kanálu uvidíte jednotlivé PVP. Každý kanál je věnován jednomu popř. dvěma příbuzným PVP. Máte možnost si vybrat kanál PVP podle vlastního výběru, který Vás zajímá, a připojit se ke schůzce s učitelem, který poskytuje informace o tomto PVP, položit vlastní otázky, které Vás zajímají a získat všechny potřebné informace k Vašemu kvalifikovanému rozhodnutí při volbě PVP na školní rok 2021-2022. Kdykoli můžete kanál opustit a vstoupit do dalších kanálů. Je jen na Vás, kolik kanálů navštívíte.